Een jaar lang feest voor Zonnehuisgroep Amstelland

Het zijn feestelijke dagen voor Zonnehuisgroep Amstelland. Ze vieren een jaar lang hun jubileumjaar en reiken ook vandaag de Zonnehuis Penningen uit. 

Een jaar lang feest
De ‘Raad van 100’, met twintig collega’s, twee bewoners, een mantelzorger en een vrijwilliger, heeft een programma samengesteld voor een jaar lang feest. Ze bundelen ‘mooie momenten van vroeger en nu’. De aftrap was op maandag 24 mei: de première van de geschiedenisfilm ‘Zonnehuisgroep Amstelland 100 jaar’. De film is een combinatie van archiefbeelden en verschillende betrokkenen die vertellen over de zorginstelling – van bewoners tot medewerkers. In  september komt er een spelletjesdag met spellen van vroeger en spellen van nu.

Zonnehuis Penning
Vandaag, dinsdag 25 mei, worden de Zonnehuis Penningen uitgereikt. Deze uitreiking is via deze livestream te volgen. De penning is een blijk van waardering voor mensen die zich inzetten voor kwetsbare ouderen. Bekijk hier het video item over de Zonnehuis Penning.