Siver Abdulrahman keert terug bij RODA ’23

Siver Abdulrahman, die jaren in het eerste elftal van RODA ’23 speelde, keert terug als trainer bij de club in Bovenkerk. Na jarenlang op het hoogste amateurniveau te hebben gespeeld bij Ajax gaat Abdulraham zich oriënteren op het trainersvak.

Als zesjarige jongen begon Abdulrahman zijn voetballoopbaan bij RODA ’23.  Na diverse jeugdelftallen bij RODA ’23 en Amstelveen Heemraad te hebben doorlopen maakte hij op zijn 23ste de overstap naar de amateurs van Ajax. Hier speelde hij vier seizoenen, om voor drie seizoenen terug te keren naar de Zondag 1 van RODA ’23 en zijn eerste stappen als jeugdtrainer te zetten.

Na in 2011 de titel ‘Beste verdediger van Amstelveen’ te mogen ontvangen, heeft Ajax amateurs hem in 2012 teruggevraagd, waar hij vervolgens acht jaar speelde en als captain vorig seizoen afzwaaide om het trainersvak weer op te pakken als assistent trainer.

We zijn verheugd Siver weer bij RODA ’23 terug te zien waar hij komend seizoen het tweede elftal van de Zondag A-Selectie onder zijn hoede zal gaan nemen. We hebben er alle vertrouwen in dat hij met zijn voetbalervaring een grote bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van het team. Abdulrahman: ”Ik hoop dat de jongens er net zoveel zin in hebben als ik, dan weet ik zeker dat het goed gaat komen!”

Foto boven : RODA’ 23
Foto onder: Ricky Sportphotpgraphy