St. Augustinuskerk organiseert op 4 mei herdenkingsconcert

LPK Cantemus Dominum, het 100-jarige koor van de St. Augustinuskerk Amsterdam Buitenveldert, organiseert dinsdag 4 mei het jaarlijkse  herdenkingsconcert. Het LPK bestaat uit ongeveer veertig zangers en staat onder leiding van Frank de Ruyter.

Door de coronaomstandigheden brengen ze het concert met de titel ‘De Laatste Brief’, via een livestream. Doormiddel van klassieke koormuziek en gedichten wordt er stilgestaan bij de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog. De muziek wordt afgewisseld met enkele gedichten waaronder ‘De laatste brief’. van Bertus Aafjes.

Kinderen van groep 8 van Basisschool St. Jozef aan de Kalfjeslaan leveren een bijdrage aan het concert. Hun creatieve uitingen over de Tweede Wereldoorlog krijgen een speciale plek in het concert.

De opname is te bekijken via deze link:
https://augustinusparochie.nl/herdenkingsconcert2021.html