UPDATE Motorrijder (72) overlijdt na ongeval Oranjebaan

Zondagochtend rond half tien heeft een ongeval plaatsgevonden op de N522 (Oranjebaan) in Amstelveen. Ter hoogte van de Bankrasweg kwamen twee motoren met elkaar in aanrijding. Een persoon werd gereanimeerd, maar alle hulp mocht niet meer baten. Een 72-jarige Amsterdammer overleed ter plaatse.

De politie is een  onderzoek gestart en heeft inmiddels meer informatie bekend gemaakt. “Een 24-jarige motorrijder, komende uit de richting van de Burgemeester Broersweg en gaande in de richting van de Amstelslag, raakte bij het ongeval zwaargewond. De andere motorrijder kwam uit de richting va de Oostermeerweg en reed in de richting van de Oranjebaan. Over de exacte toedracht van de dodelijke aanrijding hebben we nog niet alles duidelijk. Er zijn inmiddels wel verschillende getuigen verhoord.”

De politie vraagt getuigen van het ongeval zich te melden via 0900-8844

Beeld VTF