Vernielingen bij Hotel Lakeside in Uithoorn

Afgelopen weekend werden twee aankondigingsborden vernield bij Hotel Lakeside in Uithoorn. De vernielde borden werden zondagochtend aangetroffen door eigenaresse Lydia Vlasman. Zij besloot daarom direct contact op te nemen met de politie. 

Op bewakingsbeelden van de desbetreffende nacht was  te zien dat twee jonge mannen  naar het hotel toeliepen. Met een baksteen werd een van de borden kapotgeslagen,  waardoor het glas brak. Het andere bord werd in de sloot gegooid. Vlasman heeft inmiddels aangifte gedaan bij de politie. Vlasman: Het is bizar dat er nog steeds mensen zijn die  andermans spullen vernielen. Ik kan er echt niet bij.”

De Technische Recherche is momenteel druk bezig met de zaak.  Deze zal later doorgespeeld worden naar de politie in Amsterdam. Voor de mensen die de desbetreffende nacht iets gezien hebben of meer informatie hebben is er een beloning van vijfhonderd euro.