De bondscoaches van Amstelveen zijn er klaar voor

Als het Nederlands Elftal speelt is RTVA erbij met een interactieve LIVE uitzending vanaf een mooie locatie in Amstelveen. Donderdag 17 juni blikken we vooruit op het tweede duel van Oranje tegen Oostenrijk. Onze uitzending is vanaf 18:00 uur LIVE te volgen via TV en onze Facebook-pagina. Schakel in en laat je mening horen!

Rondom iedere wedstrijd gaan we ook langs bij onze bondscoaches. Wat voorspellen zij en wat moet er allemaal anders? Genoeg discussie in ieder geval! Ben je het me ze eens of juist niet? Voel je even bondscoach en discussieer mee!

Bekijk hier de uitzending van afgelopen zondag, waar de Amstelveense bondscoaches bij Roda ’23 vooruitblikken op de EK-wedstrijd en live schakelen naar café De Manen met enthousiaste supporters van Oranje én Oekraïne.