Het EK begint bij RTVA: Elke wedstrijddag van Oranje een interactief LIVE programma

Vanavond begint het EK en dat laten we natuurlijk niet zomaar aan ons voorbijgaan. Op iedere wedstrijddag van Oranje zal RTVA een interactief LIVE programma verzorgen om u alvast in de stemming te brengen. Dat doen we al drie uur voor de wedstrijd met lokale voetbalhelden en interactief natuurlijk met al die Amstelveense bondscoaches. De eerste uitzending is zondag 13 juni tussen 18:00 en 19:00 uur op TV en onze facebookpagina.

En natuurlijk willen we weten hoe jullie het EK beleven. Stuur ons foto’s en filmpjes van je versierde huis, straat of wijk. Of gaat iemand helemaal uit zijn dak? Ook dan willen we natuurlijk met jullie meegenieten! Stuur je foto’s, maar nog veel liever je video naar redactie@rtva.nl of zet ze op onze  facebook, instagram of twitter -pagina en wij maken er een leuke compilatie van.

Tijdens onze interactieve LIVE uitzending willen we natuurlijk ook jullie mening weten! Dus doe mee via onze sociale media kanalen en laat je horen! Want het EK begint bij RTVA!

Foto Ingrid Kooy

Iedere ‘bondscoach’ maakt ook nog eens kans op een Oranje BBQ pakket van Slagerij Fred van Ingen!  Houd onze facebookpagina goed in de gaten voor meer acties!

Programma RTVA tijdens het EK:

Zondag 13 juni 18:00 – 19:00 uur
Met Tom Verhoek (trainer Sporting Martinus), Patrick Lokken (veel scorende spits!), Peter Grifhorst (overal trainer geweest in Amstelveen) en grasmeester Jean Bollen

Donderdag 17 juni 18:00 – 19:00 uur
Met o.a. Ricky Kumar (trainer AMVJ), overige gasten nog niet bekend

Maandag 21 juni 16:00 – 17:00 uur
Gasten nog niet bekend

Foto boven Frans Sitvast