Komend weekend A9 in Amstelveen in beide richtingen afgesloten

Van vrijdag 18 juni 20.00 uur tot maandag 21 juni 5.00 uur is de A9 tussen de knooppunten Badhoevedorp en Holendrecht in beide richtingen dicht. Weggebruikers wordt geadviseerd goed op de borden langs de weg te letten en rekening te houden met 30 minuten extra reistijd.

In het weekend van vrijdag 18 juni tot maandag 21 juni worden de middensteunpunten van de tijdelijke bruggen over de A9 ter hoogte van Amstelveen geplaatst. Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers hun reis voor te bereiden met behulp van vanAnaarBeter.nl/werkzaamheden en de borden te volgen die de omleidingsroutes aangeven. Via de persoonlijke reisadviesdienst Ask&Go kunnen gebruikers vragen stellen over de projectwerkzaamheden, geplande wegafsluitingen, omleidingen en over eventuele reisalternatieven.

Kazernepad en de Amsterdamseweg afgesloten
In juli en augustus moet VeenIX damwanden inhijsen ter hoogte van het Kazernepad en de Amsterdamseweg. Hiervoor moeten het Kazernepad en de Amsterdamseweg een korte periode afgesloten worden om de veiligheid van het verkeer te kunnen waarborgen. Deze afsluiting staat voor medio juli tot en met begin augustus gepland. De omgeving wordt tijdig geïnformeerd over de exacte data via de lokale media, een sociale media campagne, het online bezoekerscentrum van Rijkswaterstaat en de digitale nieuwsbrief. Ook is belevingscentrum Amstelveen InZicht geopend. Geïnteresseerden kunnen een bezoek brengen op woensdag, donderdag en vrijdag van 13:00 tot 17:00 uur.