Weer online les Keizer Karel College na nieuwe corona-uitbraak

De GGD Amstelveen heeft laten weten dat op het Keizer Karel College in Amstelveen een aantal leerlingen uit diverse klassen besmet is geraakt met de mogelijke Delta-variant. De leerlingen liepen het op tijdens een examenreisje naar Mallorca.

Ondanks dat de besmette leerlingen niet meer op school zijn heeft de leiding besloten per direct (vanaf vrijdag 18 juni) weer over te gaan tot het online lesgeven. De toetsweek van de bovenbouw is tot nader order opgeschort. Tot aan de toetsweek zullen de lessen online gegeven blijven worden.

Uit een brief van het schoolbestuur, die in handen is van BNR, worden de ouders op de hoogte gesteld. De GGD Amstelveen wil niet ingaan op specifieke gevallen, maar bevestigt de uitbraak. Ook zegt de GGD dat in z’n algemeenheid bij al deze reizen een sterk vermoeden van de Delta-variant is.

later meer