Bijzonder huwelijksjubileum: mijnheer en mevrouw Zwager 75 jaar getrouwd

Vandaag, zaterdag 3 juli viert het echtpaar Zwager-Brilman hun 75-jarig huwelijk met hun dochters en andere familieleden. Omdat 75 jaar heel bijzonder is, wordt bij een dergelijk jubileum niet alleen de burgemeester maar ook de kamerheer van de koning uitgenodigd om felicitaties over te brengen.

Burgemeester Tjapko Poppens en de kamerheer, Jonkheer Mr. Th.S. Roell, werden bij mijnheer en mevrouw Zwager thuis ontvangen. Zij feliciteerden het echtpaar en tijdens de koffie met taart was er ruim gelegenheid voor verhalen over hun lange leven in Amstelveen.

De heer en mevrouw Zwager zijn beiden 95 jaar en wonen nog zelfstandig. Het echtpaar woonde de eerste jaren van hun huwelijk in Amsterdam maar daarna altijd in Amstelveen: 50 jaar aan de Van der Hooplaan en nu al 15 jaar op de William Boothlaan.