Kazernepad twee weken lang in beide richtingen dicht

Aannemer VeenIX is vandaag op 5 juli gestart met de werkzaamheden om de tijdelijke brug bij het Kazernepad aan te laten sluiten op de lokale wegen. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot en met vrijdag 16 juli 19:00. Het Kazernepad is deze periode in beide richtingen afgesloten waardoor fietsers en voetgangers omgeleid worden via de Amsterdamseweg.

Na het inhijsen van de brugdekken die komende twee weken in de nacht gepland staan, is de volgende stap het aansluiten van de lokale wegen op de tijdelijke bruggen bij het Kazernepad en de Amsterdamseweg. De werkzaamheden bestaan uit het verwijderen van de huidige afsluiting, het storten van zand om de grond te verstevigen, asfalteren en bestraten van de nieuwe wegen, aanbrengen van belijning en verkeerslichten.

Beeld Rijkswaterstaat