Meer dan 30.000 kaarten voor Frédérique

De actie van Radio 538 om een kaartje te sturen naar Frédérique heeft in twee dag tijd meer dan 30.000 kaarten en poststukken opgeleverd. In de ochtendshow van Wietze de Jager reageerde vader Paul op de enorme toestroom aan kaarten en cadeaus.

“De actie heeft niet alleen Nederland bereikt, ook Brazilië, Moskou, Las Vegas, Turkije, Washington en ik heb zelfs brieven uit Oldenzaal gekregen. Persoonlijk vanuit mij naar de luisteraars toe, uiteraard ook namens Frédérique: wat zijn jullie een goede mensen, wat is dit fantastisch, wat heeft dit ontzettend veel verschil gemaakt. Je ziet ook dat het voor heel veel mensen een pleister is. Er zijn een heleboel mensen die beschadigd zijn. We krijgen ook brieven van mensen die vroeger hetzelfde hebben meegemaakt. Het helpt iedereen. Ik ben iedereen uit de grond van mijn hart dankbaar.”

Bekijk hier het fragment van de ochtendshow van Radio 538