Politie Amstelveen zoekt getuigen van mishandeling Westwijk

Maandagmiddag heeft een mishandeling plaatsgevonden in het speeltuintje aan de Albert van Dalsumlaan in Westwijk. Het slachtoffer is door een groep jongens mishandeld en moest vanwege letsel worden meegenomen naar het ziekenhuis. Na de mishandeling is de groep jongeren weggelopen in de richting van het Westwijkplein. Politie Amstelveen is op zoek naar deze groep.

Politie Amstelveen plaatst een oproep op social media met de vraag of er getuigen zijn van deze mishandeling. Ze geven hierbij de volgende signalementen:
– De groep jongens bestond uit 4 à 5 personen
– Leeftijd tussen 11 tot 15 jaar.
– Een van de personen droeg een goud/geel heuptasje. Een ander droeg een paarse korte broek met daarboven een zwart T-shirt met een blauw/paarse opdruk die leek op het universum.

Politie Amstelveen schrijft: “Heb jij rond dit tijdstip iets gehoord of gezien dat met deze mishandeling te maken kan hebben? Of sla je aan op het signalement? Dan komen we graag met jou in contact”.

Om informatie met ons te delen, neem dan contact op met 0900-8844 en vraag naar politiebureau Amstelveen of @meldmisdaadanoniem door te bellen naar 0800-7000. Vermeld hierbij het zaaknummer: 2021153093.