Van de Beek en Timber verrassen spelers tijdens voetbalkamp AMVJ

Het eerste voetbalkamp van voetbalvereniging AMVJ is een groot succes geworden. Leden en vriendjes genoten van veel voetbalplezier en werden ook nog eens verrast door de komst van Donny van de Beek en Jurriën Timber.

De komst van Timber op de laatste dag van het kamp was gepland, maar de komst van Manchester United-speler Van de Beek was een grote verrassing. Op een nabij gelegen veld werkte hij aan zijn conditie en tot grote verbazing van de 150 kinderen bracht hij een spontaan bezoek aan het voetbalkamp.

Jurrien Timber nam op de laatste dag van het voetbalkamp tijd voor alle deelnemers

Zo’n honderdvijftig deelnemers van 6 tot 14 jaar kregen de afgelopen week een afwisselend programma geboden, waarin naast het voetbal ook andere activiteiten, zoals een spetterend waterfestijn een plek hadden gekregen.

“Fantastisch leuk om dit samen met een grote groep begeleiders van louter AMVJ-ers te hebben beleefd. En gehoord de reacties van deelnemers en ouders, zeker voor herhaling vatbaar”, aldus een tevreden organisator Ricky Kumar.