Amstelveense Julia Sinning gekozen tot Miss Nederland 2021

De in Amstelveen geboren Julia Sinning is zondagavond in de Studio 21 in Hilversum uitgeroepen tot  Miss Nederland 2021.  Voor de 24-jarige student aan de Film Actors Academy kan het helemaal een mooie week worden. Want aanstaande donderdag wordt bekend of ze het hart heeft veroverd van Tony junior in The Bachelor.

Daarin strijd ze samen met voormalige RTVA-presentator Oriana om zijn hart. De finale is vanaf donderdag te zien op Videoland.

De jury had louter mooie woorden over voor Julia. ‘Een prachtige, pure vrouw die zichzelf durft te laten zien. Ze is een miss van deze tijd: een lekkere stoere meid die uit haar comfortzone durft te stappen en een breed publiek kan aanspreken.”

Julia: “Ik wil het prefecte plaatje veranderen. Als perfectionist heb ik lang naar mijn eigen perfecties gestreefd. Ik heb mezelf moeten bewijzen en ik moest blijven presteren waardoor ik enorm veel druk op mezelf heb gelegd. Wat ik deed, was nooit genoeg. Ikzelf was nooit goed genoeg. Niks was genoeg”, zei ze eerder tegen het AD.

Foto via RTL Boulevard