Feestweek Aalsmeer gaat dit jaar weer niet door

Net als vorig jaar heeft de organisatie van de Aalsmeerse Feestweek een streep door het evenement moeten zetten. Maandagavond besloot het bestuur tijdens een extra ingelaste vergadering, nadat eerder op de dag overleg was gevoerd met de gemeente, de stekker er voor dit jaar definitief uit te trekken.

“We hebben een aantal mogelijkheden besproken om de Feestweek in afgeslankte vorm doorgang te laten vinden, maar we hebben met pijn in het hart moeten besluiten dat de Feestweek niet doorgaat”, schrijft de organisatie in een verklaring. Lees hier het complete bericht van de organisatie.

‘Vuur en Licht op het water’ gaat wel door. De vuurwerkshow en de verlichte botenparade zijn op zaterdag 4 september. De 35ste editie van de Pramenrace gaat definitief wel door. De organisatie liet dat via een rebus op haar Facebookpagina weten.