LET OP: Weer wijzigingen in routes rond A9

De Amsterdamseweg ter hoogte van de A9 blijft tot maandag 6 september 05.00 uur in één richting dicht voor het gemotoriseerd verkeer:. Dit zal zijn vanuit het noorden richting het Oude Dorp. Het verkeer wordt omgeleid via de Keizer Karelweg. De andere kant op, vanuit het Oude Dorp richting het noorden, blijft open.

Aannemer VeenIX voert werkzaamheden uit om de nieuwe tijdelijke brug aan te sluiten op de Amsterdamseweg. Onverwachte extra werkzaamheden aan kabels en leidingen, hebben gezorgd voor een gewijzigde planning van de uitvoering. Hierdoor is de planning van de afsluitingen ook gewijzigd:

Het viaduct Amsterdamseweg van zuid naar noord (vanuit het oude Dorp richting het noorden) blijft open, ook in het weekend van vrijdag 13 augustus tot maandag 16 augustus

De andere kant op (vanuit het noorden richting het Oude Dorp) blijft afgesloten tot maandag 6 september 5.00 uur.

Voor fietsers is het viaduct Amsterdamseweg in beide richtingen afgesloten tot 6 september 19.00 uur. De omleiding loopt via het Kazernepad. Voetgangers kunnen het viaduct wel gebruiken via het voetpad aan de oostkant van het viaduct.