Ook Bacchusfestival in Amsterdamse Bos gaat niet door

Het jaarlijkse Bacchusfestival in het Amsterdamse Bos gaat dit jaar niet door. De organisatie heeft met pijn in het hart die beslissing genomen.  De geplande editie van 3-4-5 & 10-11-12 september valt niet te organiseren “zoals we het gewend zijn” onder de huidige omstandigheden. De beperkende maatregelen in verband met corona dwingen de organisatie het evenement te cancelen.

Wel heeft de organisatie al data voor 2022 bekend gemaakt. In juni 2022 zal er twee, lange, weekenden wijn gedronken kunnen worden tijden het Bacchusfestival. In 2022 is het festival op 3, 4 en 5 juni en op 10, 11 en 12 juni. De kaarten van dit jaar zijn dan automatisch geldig. Mocht je gekochte kaarten willen retourneren dan kan dat via dit online formulier. Een refund aanvragen kan tot 12 september.