RODA ’23 organiseert benefiet voor Ruud Spring in ’t Veld

Voetbalvereniging RODA ’23 organiseert op zaterdag 9 oktober een benefiet voor Ruud Spring in ’t veld. De voormalige voetballer van de Bovenkerkse club heeft MS (Multiple Sclerose) en als laatste redmiddel om zijn leven nog enigszins draagbaar te maken is zijn hoop gevestigd op een stamcellentherapie in Moskou.

Deze behandeling wordt echter niet vergoed door de verzekering en dus heeft RODA ’23 de handen ineen geslagen om Ruud te helpen om de financiering rond te krijgen. De organisatie is nu op zoek naar oud teamgenoten om deel te nemen aan de benefietwedstrijd. Aanmelden voor deze wegstrijd kan via benefietvoorruud@outlook.com . Hoe de rest van dag er uit zal gaan zien is momenteel nog niet bekend. Uiteraard zal de dag in het teken staan van Ruud en probeert RODA ’23 een reünie gevoel te creëren met een hapje en een drankje. Doel is natuurlijk om zoveel mogelijk geld op te halen voor Ruud zodat hij de stamcellentherapie in Moskou kan ondergaan.

Wil je nu alvast doneren? Dat kan via deze link. Het beoogde bedrag is 50.000 euro. Momenteel is er 35.025 euro opgehaald. De doneeractie duurt nog 84 dagen.