RTVA kiest voor investeren in beeld, tv en social media

Vanaf morgen (dinsdag 3 augustus) zal Ziggo stoppen met het analoge radiosignaal en schakelt het over naar digitaal. Gezien de investeringen die daarmee gepaard zijn heeft RTVA besloten voorlopig te stoppen met het maken van radio.

We hebben, mede gezien onze prioriteit voor beeld, tv en social media ,de relatief hoge kosten die  radio maken op zich met zich brengt en de aanzienlijke investeringen in nieuwe radioapparatuur, besloten om zelf voor een langere periode met radio uitzendingen te stoppen.

We zijn momenteel in gesprek met onze collega’s van Rick FM (Uithoorn) over een vorm van samenwerking die er mede toe leidt dat de programma’s “van onze presentstoren van het laatste uur” aldaar gemaakt worden.

Wij hopen daar binnenkort nadere mededelingen over te doen.

Bestuur RTVA