Vaccinatielocatie Amstelveen blijft open tot november

De vaccinatielocatie aan de Bovenkerkweg blijft in ieder geval tot november geopend. De kleinschalige locatie, waar zo’n 400 prikken per dag gegeven kunnen worden, opende op 1 juli haar deuren. Vorige week besloten werd een aantal vaccinatielocaties te sluiten, maar die in Amstelveen blijft dus gewoon open.

Een woordvoerder van de gemeente laat weten dat er goed gebruik wordt gemaakt van de locatie in Amstelveen. “De afgelopen weken was het wel wat rustiger door de vakantie, maar voor de komende periode staan er weer voldoende afspraken gepland. De locatie aan de Bovenkerkerweg is van maandag tot ne met zaterdag geopend tussen 09:00 en 16:00 uur.

Ook de coronatestbus bij de Ben Goudsmithal blijft voorlopig in Amstelveem. “Die blijft in ieder geval staan tot begin september. Daar zijn we erg blij mee want de scholen zijn dan net begonnen. Dus mocht het nodig zijn dan is er een snelle en laagdrempelige mogelijkheid om je te laten testen.”

Bekijk hier de reportage die RTVA maakte tijdens de opening op 1 juli 2021