Vader Paul Brink: “Het gaat heel goed met Frédérique”

De vader van Frédérique, Paul Brink, laat weten dat het erg goed gaat met zijn dochter. Ze heeft nog wel wat fysieke ongemakken maar ze is enorm gegroeid in haar persoonlijkheid””, laat vader Paul weten via zijn LinkedIn pagina.

Paul Brink: “Momenteel gaat het goed met Frédérique, zeer goed zelfs, alhoewel zij kampt met fysieke ongemakken van de aanval en nog jarenlang hiervoor zal moeten worden behandeld is zij de dagen na de aanval op haar (en de symbolische aanval op vele anderen) gegroeid naar een nog krachtigere persoonlijkheid. Ze voelt rust en liefde van de steun van u allen van over de gehele wereld. Ze maakt weer plezier zoals een een veertienjarige hoort te doen, hangt weer lekker rond met vrienden maar is bovenal de grote liefhebbende zus van haar drie broertjes en haar zusje zoals die haar juist zo intens koesteren. Een lach naar een ongedwongen, onbezorgd en liefdevol leven.”

Frédérique kreeg de afgelopen weken, mede dankzij een actie van Radio 538,  meer dan 200.000 digitale reacties en maar liefst 94.000 brieven en kaarten van over de hele wereld. Brink: “Het is een signaal van ons allemaal dat eenieder het leven mag leiden zoals diegene dat wil en de liefde mag geven, voelen en ontvangen zoals hij of zij dat in zijn of haar hart voelt.”

Foto Remyonline