Amstelvener Lucas Berntsen in finale Elite Model Look

De Amstelvener Lucas Berntsen heeft zich uit duizenden enthousiaste modellen met zeventien anderen weten te plaatsen voor de Elite Model Look 2021. Zes jongen en elf meiden plaatsten zich zaterdagavond voor de grote finale op 30 oktober in Amsterdam. Daar zal een jongen en een meisje worden gekozen tot Elite Model Look 2021. Vervolgens mogen de winnaars strijden om de internationale prijs.

Berntsen moest tijdens de halve finale zich zelf presenteren middels een interview en een fotoshoot. De komende week zullen ze tijdens een bootcamp worden klaargestoomd voor de grote finale op 30 oktober in WFC Amsterdam.

Elite Model werd in 1983 opgericht en wordt gezien als de meest prestigieuze internationale modellen zoektocht. ZO kwam onder andere de supermodellen als Cindy Crawford, Lara Stone en Alessandra Ambrosio voort uit de stal van Elite.