Na drie maanden al 50.000 bezoekers voor Frida Kahlo & Diego Rivera in CoBrA

Het CoBrA Museum heeft binnen drie maanden al meer dan 50.000 bezoekers gekregen voor de tentoonstelling Frida Kahlo & Diego Rivera: ‘A Love Revolution’. Dinsdag om vijf uur waren Mamtaz en Khadija uit Amstelveen de jubileum-bezoekers. Van gastconservator Stefan van Raay kregen zij een warm onthaal.

Dagelijks ontvangt het museum honderden liefhebbers en de verruimde openingstijden bieden volop gelegenheid voor fans om de prachtige werken van Kahlo, Rivera en tijdgenoten te bewonderen.

Dit succes is aanleiding om de tentoonstelling tot en met zondag 3 oktober 2021 te verlengen. De bijzondere Gelman Collectie is een week langer te bewonderen in Amstelveen. Het Cobra Museum is dagelijks geopend van 10.00 uur tot 22.00 uur.