Duel RODA ’23 afgelast na drie positieve coronagevallen

Het duel in de zondag tweede klasse B tussen FC Weesp en RODA ’23 is zondag niet doorgegaan. De ploeg uit Bovenkerk had een groot aantal zieke spelers. Onder hun waren er drie positief getest op corona. Momenteel gaat het goed met de spelers. Het duel tegen FC Weesp wordt op donderdag 18 november ingehaald.

Trainer Bnar Tofeek: ‘Ik heb geen idee waar ze het opgelopen hebben. Wij doen er bij RODA alles aan om dit te voorkomen. We zitten in drie verschillende kleedkamers met 1,5 meter ruimte tussen de spelers. Ze komen elkaar ook buiten het voetbal om tegen. Dus het kan overal gebeurd zijn. Ik ben in ieder geval niet bang om voor de groep te staan dinsdagavond.”

Dinsdag meer over RODA ’23 en alle andere Amstelveense voetbalclubs in ‘De 8 van Amstelveen