VIDEO: Spacebuzz expeditie voor klein gezelschap

De bedoeling was dat een groot aantal Amstelveners dinsdag de ruimte in zouden gaan, maar helaas… Het initiatief van Amstelidee om leerlingen van lagere scholen een een groot aantal Amstelveense instanties te laten genieten van een ruimtelijke expeditie werd wegens de nieuwe corona maatregelen afgelast.

Toch stond de Spacebuzz dinsdag 16 november de hele dag voor wijkcentrum De Meent. Een aantal leerlingen van de daar gevestigde basisscholen kregen alsnog de kans om deze unieke gebeurtenis beleven.

RTVA kreeg een exclusief kijkje zodat jullie toch een beetje kunnen zien hoe het er aan toegaat in de Spacebuzz. Amstelidee hoopt in een later stadium toch nog een expeditie te kunnen organiseren zodat er veel meer mensen van deze ruimtelijk ervaring kunnen genieten.