Vermiste15-jarige in Amsterdamse Bos komt uit Bergschenhoek en is terecht

Een  15-jarige jongen die sinds woensdagavond werd vermist in het Amsterdamse Bos is  terecht. De jongen die woonachtig is in Bergschenhoek, in de buurt van Rotterdam, heeft zich aan de eind van de ochtend weer thuis gemeld. De politie Rotterdam laat RTVA weten dat er geen sprake is van een misdrijf en dat het hoogstwaarschijnlijk gaat om een van huis gelopen jongen. 

Woensdag aan het begin van de avond deed Burgernet een melding uitgaan dat er in het Amsterdamse Bos een jongen van 15 jaar vermist is. De politie startte een zoektocht met onder andere een droneteam en een helikopter. Ook vrijwilligers van Veteranen Search Team  hielpen mee zoeken. De zoektocht leverde niets op. Vanmorgen meldde de jongen zich dus weer bij zijn eigen huis ruim 100 kilometer van de zoekplek

Foto VLN Nieuws Laurens Niezen