Winter Villlage Amstelveen ook dit jaar afgelast

Dit jaar opnieuw geen ijspret. Warme chocolademelk of glühwein zit er helaas dit jaar ook niet in. De Winter Village is twee weken voor de opening in goed overleg met de Gemeente en organisatie afgelast.

De organisatie heeft er achter de schermen alles aan gedaan om het evenement toch door te laten gaan. Helaas is het door de huidige nieuwe corona maatregelen niet haalbaar.

Normaliter is december dé maand voor de Winter Village. Voor de kinderen is er altijd genoeg te doen, het disco schaatsen of kijken naar een optreden op het ijs werden vorige edities veelvoudig bezocht. Veel scholen en verenigingen maken ook graag gebruik van de ijsbaan. Daarnaast is het een populaire ontmoetingsplek voor families, vrienden en bekenden om bij te kletsen onder het genot van een glühwein of een beker warme chocomelk.

Tot grote teleurstelling mogen de schaatsen dit jaar nog in het vet blijven. De organisatie hoopt in 2022 er weer bij te zijn en doen er weer alles aan om dan wel een gezellige editie neer te zetten.