Explosie door zwaar vuurwerk in Nicolaas Beetslaan

Op de Nicolaas Beetslaan in de wijk Bovenkerk in Amstelveen, is vannacht zwaar vuurwerk afgegaan in een woning. Mogelijk zou het vuurwerk naar binnen zijn gegooid. De brandweer rukte uit voor een woningbrand, maar van brand leek geen sprake. Wel moest er een nacontrole uitgevoerd worden. Een explosievenexpert doet verder onderzoek om te kijken of er nog explosieve resten aanwezig zijn.

 

Door de explosie raakte zover bekend niemand gewond. Wel zouden er mensen in de woning aanwezig zijn. Mogelijk is het explosief door een zijraam gegooid, buurtbewoners zagen een gat in de zijmuur van de hoekwoning. De politie onderzoekt nog hoe en waar de ontploffing precies plaatsvond.

Vorig jaar in dezelfde straat ook al een explosie door vuurwerk

Foto VLN