Bezorgde buurtbewoners door te hard rijdende automobilisten

Veel bewoners van Waardhuizen zijn bezorgd over de verkeersveiligheid in de straat Jol en de hofjes daaromheen. Ouders durven hun kinderen niet meer veilig buiten te laten spelen en huisdieren mogen niet meer naar buiten van eigenaren.

Op de desbetreffende weg Jol mag er 30 km/h gereden worden, helaas rijden automobilisten hier geregeld 50 km/h of zelfs harder. Voor Lior Ashkenazi en haar buurtbewoners was de maat vol en zij stapte naar de gemeente. Er werd gehoor gegeven aan dit probleem en er werd een ambtenaar naar Jol gestuurd. Na een zeer kort bezoek constateerde hij dat verdere maatregelen voor deze straat niet nodig waren.

Een buurtbewoner is na dit bezoek een petitie gestart en veel buurtbewoners tekenden deze. Helaas is er tot nu toe nog geen vooruitgang aan de weg.