Gewonde op bouwplaats bij brug Ouderkerk

Nog geen paar dagen na het inhangen van de brug bij Ouderkerk is een gewonde gevallen. Donderdagmiddag, iets na half drie, werden de hulpdiensten opgeroepen voor een ongeval op de bouwplaats bij de brug die de verbinding tussen Amstelveen en Ouderkerk aan de Amstel mogelijk maakt.

Hulpdiensten werden opgeroepen naar het Hoger Einde-Noord in Ouderkerk aan de Amstel. Een politiewoordvoeder laat weten dat de melding van de bouwplaats kwam, maar kon nog niet bevestigen of het om een bouwvakker gaat. Op foto’s is te zien dat de hulpdiensten bezig zijn bij de brug van Ouderkerk. Een omstander vertelt dat een bouwvakker onder een onderdeel van de een constructie is terechtgekomen. De persoon is met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd. Er wordt onderzoek gedaan naar de exacte toedracht van het ongeval.

Afgelopen maandag werd begonnen met het vervangen van de brug. Bekijk hier de beelden

Foto: VLN Nieuws – Vivian Tusveld