‘Goed voor Amstelveen’ maakt kandidatenlijst bekend

De nieuwe lokale partij ‘Goed voor Amstelveen’, met lijsttrekker Jacqueline Höcker, heeft de kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma bekendgemaakt. Goed voor Amstelveen zegt met het team van fractie, experts en ondersteuner een goede basis te hebben om samen te werken en er te zijn voor Amstelveense inwoners.

De leden van de partij nemen politieke ervaring mee. Zo heeft Nachshon Rodrigues Pereira van 2006 tot  2010 in de gemeenteraad gezeten (voor de PvdA) en lijsttrekker Jacqueline Höcker was 3,5 burgerlid en daarna vier jaar raadslid van 2018-2022, eerst voor Actief voor Amstelveen (AVA) en later als zelfstandig raadslid. Beide zeggen een brede achterban te hebben. “Wij zijn overtuigd van de mogelijkheden voor een positieve ontwikkeling van de partij.”

“Wij willen een partij zijn waar mensen zich in herkennen. De kloof tussen politiek en inwoner is te groot. We leven in een tijd waar het vertrouwen in de politiek op een zeer laag pitje staat. Dat begrijpen we maar al te goed. Op lokaal niveau hopen wij een stukje vertrouwen terug te kunnen geven.”

De kandidatenlijst is als volgt:
1. Jacqueline Höcker
2. Nachshon Rodrigues Pereira
3. Diana Julio
4. Will Koning
5. Inez Huisman
6. Gijsbert Goes
7. Sunny Neete