Kerstbomen week langer in huis? (UPDATE)

UPDATE:

Let op! Ook in de week van 17 tot en met vrijdag 21 januari wordt er in heel Amstelveen geen Gft afval opgehaald. Een teveel aan Gft kunt u naar het Afvalbrengstation brengen gelegen op het industrieterrein Legmeer. 

De kerstbomeninzameling schuift een week op: de kerstbomen die maandag 10 januari aan de straat konden worden gezet, worden nu maandag 17 januari opgehaald, dinsdag 11 januari op 18 januari enz. Ook dit staat in de digitale afvalkalender. 

De gemeente heeft laten weten dat de kerstbomen nog even moeten wachten. Veel inzamelaars moeten namelijk in quarantaine. Omdat het om een groot aantal medewerkers gaat is besloten tot en met vrijdag 14 januari geen kerstbomen op te halen. Ook zullen de Gft-containers in meerdere wijken niet worden opgehaald.

in de volgende wijken zullen de Gft-containers deze week niet worden geleegd:

Keizer Karel, Groenhof / sportvelden, Waardhuizen, Middenhoven, Legmeer en Westwijk-oost.