Amstelvener vijfde slachtoffer van storm Eunice

De man die afgelopen vrijdag tijdens storm Eunice een boom op zijn auto kreeg en vast kwam te zitten, is vandaag overleden. NH Nieuws meldt dat zijn neef dit heeft bevestigd.  De man reed tijdens de storm op de Olympiadelaan toen een boom op zijn auto viel.

De brandweer bevrijdde de man uit zijn benarde situatie, waarna hij naar het ziekenhuis werd vervoerd. Zijn neef zegt tegen NH Nieuws: “Hij had een gekneusd borstbeen, een hartkneuzing en vier gebroken nekwervels.. Hij is nog wel geopereerd, maar de kans dat hij verlamd zou zijn, was heel groot. Zondag was hij nog aanspreekbaar, maar daarna ging het achteruit.” Woensdag kreeg de man daar nog een hartaanval overheen.

In totaal eist storm Eunice in Nederland nu vijf slachtoffers. Vier daarvan kwamen om in de regio Amsterdam-Amstelland.

Foto VLN Vivian Tusveld