‘Kruisbestuiving is voelbaar’ bij coachprogramma voor startende ondernemers

Het jaarlijkse project Zaai, een coachprogramma voor startende ondernemers, is van start gegaan. Dit jaar volgen 47 startende ondernemers het coachprogramma, waarvan 24 Engelstalige deelnemers en 23 Nederlandstalige deelnemers. De gemeente ondersteunt, samen met de Rabobank en de Ondernemersvereniging Amstelveen (OA) met dit project startende ondernemers.

Dit coachprogramma bestaat onder andere uit masterclasses Netwerken, Financiën, Marketing, Bussines model Canvas en Sales. Naast de Masterclasses worden er ook netwerkbijeenkomsten georganiseerd door de OA, twee bedrijfsbezoeken en rondetafelgesprekken tussen de deelnemers over diversiteit inclusiviteit.

“Wat een leuke groep starters met positieve energie hebben we dit jaar kunnen selecteren uit alle aanmeldingen”, vertelt Wethouder Floor Gordon. “Een fantastische mix van startende ondernemers tot ondernemers die al wat stappen verder zijn. De kruisbestuiving van elkaar kunnen helpen is al voelbaar. En dat is precies één van de vele effecten van het project ZAAI”.

Voor informatie over het ZAAI programma kijkt u hier.