Twee meiden (18 en 19) dreigden zaadleider van jongen (17) door te knippen

Sanne V (19) en Sophie R (18) zouden vorig jaar op 13 november een 17-jarige jongen in Amstelveen hebben bedreigd met het doorknippen van zijn zaadleider.  Tevens hebben ze de jongen ontvoerd om op die manier aan zijn bankpas en bankgegevens te komen. Dat meldt Het Parool.

De meiden zouden hebben geblowd en met het slachtoffer en nog twee vrienden in de auto zijn gestapt. Toen de vrienden van het slachtoffer vertrokken waren ging Sophie achterin bij de jongen zitten en hem een blinddoek hebben omgedaan. Ook werd de jongen geslagen.

Ook zou een van hen hebben gedreigd hebben de zaadleider van de jongen door te knippen en een filmpje te maken van een nijptang bij zijn scrotum. Bovendien moest de jongen zijn telefoon, bankpasje en  bankgegevens afgeven en zouden hij en zijn moeder ‘eraan gaan’ als hij met de politie zou praten., zo meldt Het Parool.

Op 26 april gaat de zaak verder. Sophie R. zit ondertussen in  een jeugdinrichting. Sanne V. mag de zaak in vrijheid afwachten. Eind mei hoopt de rechtbank de zaak inhoudelijk te behandelen.