Verhalenvertellers in het Amstelveens Poppentheater

Op zondag 13 februari komen er verhalenvertellers naar het Amstelveens Poppentheater. Voor de 4 plussers heeft het theater ’s ochtends de voorstelling ‘En Niemand wist Waarom’. Simone van Laar en Douwe Nauta brengen een sprookje over een koning en een huilende koningin.

“Met live muziek is het een feestje om te kijken en te luisteren”, schrijft het theater. “Wie kan de koningin weer vrolijk maken?” De voorstelling begint om 10:30.

’s Middags om 14:30 vertelt Niels Brandaan het beroemde verhaal: Alleen op de wereld (6+) In zijn voorstelling smelt hij taal, geluid, spel, muziek, beeld, object en beweging samen tot een onvergetelijke beleving. Terwijl Niels vertelt over het te vondeling gelegde jongetje Remi nodigt hij kinderen en volwassenen uit op het podium om mee te spelen en samen met Remi op avontuur te gaan.

Kaartjes kunnen via deze link gereserveerd worden.