Hockeytraining onder leiding van international Thierry Brinkman bij Myra

Afgelopen zaterdag 5 maart 2022 vond op het hockeycomplex Myra aan de Sportlaan een speciale training plaats door de international Thierry Brinkman. Het begon in het derde weekend van november 2021. Toen streden 20 clubs van de hockeyclub Myra om genoemde training. Het team dat dat weekend de meeste treffers scoorden aangevuld met een aantal sponsors, zou de ‘hoofprijs’ winnen. Het G2-team van Myra scoorde 5 doelpunten in de uitwedstrijd bij Bloemendaal. Aangevuld met 50 sponsors brachten zij dat weekend het meeste geld in voor de Bovelander Foundation. De Foundation richt zich op het promoten van de hockeysport voor kansarme kinderen in India. De training werd uiteindelijk gevolgd door meerdere teams van Myra. Zowel de deelnemers aan de training als de international Thierry Brinkman genoten zichtbaar van de ‘prijs’ gewonnen door het G2-team van hockeyclub Myra.