Onderzoeksjournalist Koen Voskuil vraagt hulp aan Amstelveners

Koen Voskuil, onderzoeksjournalist en maker van de podcast De zwarte dag van Hans, vraagt hulp aan de bewoners van Amstelveen. Dit naar aanleiding van de dood van de Amstelveense Hans van de Ven, die op 5 februari vorig jaar dood werd aangetroffen in zijn bad. “Wat is er in de dagen voor zijn dood gebeurd?”, vraagt Voskuil zich af. “Wie is daar aan de deur geweest en zijn er vreemde dingen gezien?”

Hans van de Ven woonde in de straat Kotter in Waardhuizen. Amstelveners die in deze dagen iets opmerkelijks hebben gezien of een tip hebben, kunnen dit mailen naar: redactie@rtva.nl.

Volgens de politie zou Hans van de Ven een natuurlijke dood zijn gestorven, maar daar heeft onderzoeksjournalist Voskuil zijn twijfels bij. In een nieuwe aflevering van 1Amstelveen spreken wij uitgebreid over het onderzoek naar de dood van Hans van de Ven en de podcast De zwarte dag van Hans. De gasten zijn onderzoeksjournalist Koen Voskuil en ex-vriendin van Van de Ven en huisarts, Hanneke van Hilten . De uitzending is vanaf 21 maart bij RTVA te zien,