Wat doet RTVA de laatste dagen voor de gemeenteraadsverkiezingen?

Met nog tien dagen tot de gemeenteraadsverkiezingen (die eindigen op 16 maart) stapelen de activiteiten van de politieke partijen zich op. Maar ook de gemeente benadrukt steeds vaker hoe belangrijk het is om te gaan stemmen. RTVA houdt u al weken op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Wat kunt u de komende tien dagen nog bij ons verwachten?

Programma richting gemeenteraadsverkiezingen

RTVA zal de komende dagen drie LIVE uitzendingen verzorgen op het TV-kanaal. Dat begint maandag 7 maart om 19:00 uur met het Amstelveen Sportdebat vanuit P60. Op vrijdag 11 maart zal het laatste debat met alle lijsttrekkers vanuit de Internationale School vanaf 20:00 uur LIVE te volgen zijn. Tenslotte zullen op woensdag 16 maart vanaf 22:00 uur vanuit het raadhuis alle uitslagen getoond worden tijdens ‘De Uitslagenavond’.

Dagelijks zullen we u via onze website en het TV-kanaal natuurlijk ook op de hoogte houden van al het nieuws rondom de gemeenteraadsverkiezingen. Op onze speciale pagina over de verkiezingen vindt u al onze berichtgeving en programma’s .