Wethouder Rob Ellermeijer legt functie voorlopig neer

Wethouder Rob Ellermeijer heeft zijn werkzaamheden voorlopig neergelegd om gezondheidsredenen. Op dit moment zijn coalitiebesprekingen gaande om te komen tot een nieuw college van B en W. Tot die tijd neemt wethouder Herbert Raat de taken van Rob Ellermeijer waar.

Rob is een fijne collega die bijzonder wordt gewaardeerd binnen het college en onze organisatie, zegt burgemeester Tjapko Poppens. “Rob is altijd bereid de handen uit de mouwen te steken om inwoners verder te helpen en onze gemeente mooier te maken. Hij geeft honderd procent voor Amstelveen. Het college van B en W wenst Rob een spoedig herstel.

Ellermeijer stond tijdens de gemeenteraadsverkiezingen niet op een verkiesbare plaats voor de VVD. De verwachting is dat Ellermeijer niet nog een tweede termijn als wethouder zal vervullen.