Bakkerij Vooges verzorgt 3000 oranje tompoezen voor verzorgings- en verpleeghuizen

Al vele jaren trakteert Stichting Amstelveen Oranje de bewoners van verzorgingscentra en verpleeghuizen met Koningsdag op een tompoes. Dit jaar kiest de stichting voor tompoezen van een lokale bakker en hiervoor moest worden voorgeproefd welke bakker de 3000 tompoezen mag gaan maken.

Verschillende banketbakkerijen hebben hun oranje tompoezen voor deze gelegenheid aangeboden om te proeven. Het fijnproeven gebeurde (met alle liefde) tijdens een van de vergaderingen van het bestuur van Amstelveen Oranje.

Fijnproeverij
De tompoezen zijn beoordeeld op kleur, smaak, vulling en geur. “Ook moet de tompoes goed te vervoeren zijn”, stelt één van de bestuursleden. De winnaar van dit jaar is Bakkerij Vooges (Brink). “Waarbij aangemerkt dat alle bakkers een uitzonderlijk product hebben voorgeschoteld”, zo concludeerden de bestuursleden van de stichting.

De winnaar bakkerij Vooges gaat dit jaar alle 3000 oranjetompoezen voor de verzorgings- en verpleeghuizen verzorgen met Koningsdag.