Bibliotheek Amstelland heeft foto-expo ‘Jonge mensen met dementie’

Tot en met 24 april laat Bibliotheek Amstelveen Stadshart de tentoonstelling ‘Jonge mensen met dementie’ zien. Tijdens een fotocursus waarin jonge mensen met dementie onder leiding van een professionele fotograaf portretten leerden maken, is deze expositie tot stand gekomen. De expositie geeft aan de hand van portretten een gezicht aan jonge mensen met dementie.

“Het heeft een mooi doel: meer bekendheid geven aan het bestaan van jonge mensen met dementie, erkenning dat er specifieke behoefte is aan activiteiten en uitbreiding van de dagbesteding voor deze groep”, schrijft de bibliotheek.

Het is het resultaat van een samenwerking tussen Rotaryclub Amstelveen Nieuwer-Amstel (RANA) en projectgroep Jonge Mensen met Dementie (JMD) van Stichting Alzheimer Nederland.

Rondleiding
Op maandag 11 april is er een mogelijkheid voor een rondleiding bij de foto-expo Jonge mensen met dementie. Kijk hier voor meer informatie.

Tijd: 15:00-17:00
Locatie: Bibliotheek Amstelveen Stadsplein
Prijzen: Gratis