Donderdag opent het buitenbad bij De Meerkamp

Aanstaande donderdag 28 april, in de meivakantie is het zover: het buitenbad van zwembad De Meerkamp gaat open. Vanaf 7:00 uur kunnen er baantjes worden getrokken in het buitenbad. Extra geluk voor de vroege vogels want na de eerste duik staat een ontbijtje klaar. Vanaf 10:00 tot en met 19:30 uur kan er recreatief gezwommen worden.

Vorig jaar waren de reacties van de eerste fanatieke zwemmers in het buitenbad lovend. De opening eerder dan gebruikelijk (direct na Koningsdag, red.) ” kwam op gang nadat SP-raadslid Wil Roode zich hier hard voor maakte in de gemeenteraad.

Zwemtijden 
Dit jaar houdt het zwembad de gebruikelijke datum aan en opent het buitenzwembad een dag na Koningsdag. In het weekend is het buitenbad open van 10:00 tot 17:00 uur. Deze openingstijden gelden gedurende de gehele meivakantie tot en met zondag 8 mei, daarna wijzigen de tijden. Meer informatie vind je op de website van De Meerkamp.

Voordelig de zomer door
Lekker veel zwemmen deze zomer? Er is een abonnement waarmee je dagelijks kunt banenzwemmen, recreatiezwemmen of warmwater zwemmen.