Finalisten Popprijs van Amstelland zijn bekend

Ook dit jaar organiseert P60 samen met N201 de Popprijs van Amstelland. Afgelopen zaterdag 2 april vond de voorronde van de Popprijs van Amstelland 2022 plaats.

Dit jaar gingen er zes acts de strijd aan voor een plekje in de finale. Van de zes acts werden er twee finalisten gekozen door de jury, en één finalist door het publiek. Dit jaar zijn de acts die zichzelf hebben gepresenteerd tijdens de voorronde in de N201 in Aalsmeer: Lifeblood, Charlie, Bazes, Jason Gwen, Tama Justice en Het Verbondt.

Lifeblood & Jason Gwen hebben de jury overtuigd voor een plekje in de finale. Het Verbondt heeft uiteindelijk de meeste stemmen uit het publiek gekregen en heeft zo ook een plekje in de finale bemachtigd. Voor acts die niet direct een plekje in de finale bemachtigd hebben is er nog één wildcard. Poppodium P60 opent voor de mensen thuis de online stembus. Charlie, Bazes of Tama Justice kunnen zo de laatste plek in de finale bemachtigen.

De finale vindt plaats in P60 op 20 mei 2022. Aan het einde van de avond wordt er bepaald wie er vandoor gaat met het prijzenpakket en de titel: Winnaar van de Popprijs van Amstelland 2022.

Klik hier voor meer informatie