Koningsnacht Party op het Stadsplein met DJ & laser- en vuurshow

De avond vóór Koningsdag kleurt Amstelveen na 2 jaar eindelijk weer oranje! Op het Stadsplein vindt er een muzikale Koningsnacht plaats, van 18.00 tot 23.00 uur.

Stichting Amstelveen Oranje en de horeca op het Stadsplein slaan de handen ineen tijdens deze muzikale avond voorafgaand aan. Bij de horeca zijn eten en drinken verkrijgbaar en Stichting Amstelveen Oranje zorgt voor een bijzondere show met DJ Nijkie, verschillende dansers, slagwerkgroep Bovenkerk en een laser- en vuurshow. Ook zal er een toffe photobooth zijn waar je al goed in oranjesferen kunt komen. En de mooiste plaatjes met vrienden en vriendinnen kunt schieten.

De toegang is gratis en alle leeftijden zijn welkom. Door een knusse opstelling van het podium, tegenover Day Foodbar, zal het een gezellige avond worden op het Stadsplein.

Foto: Amstelveen Oranje