Verkiezing Amstelveense Ondernemer van het Jaar van start

De verkiezing Amstelveense Ondernemer van het Jaar 2022-2023 is van start gegaan. Tot 1 juni kunnen ondernemers zijn of haar favoriete ondernemer aanmelden voor de Amstelveense Ondernemer van het Jaar verkiezing. Ondernemers kunnen meedoen in de categorie: ZZP, Startup, MKB tot 50 medewerkers en MKB vanaf 50 medewerkers. Op vrijdag 18 november, de Dag van de Ondernemer, sluit Ondernemersvereniging Amstelveen af met een feestelijke Grande Finale bij KPMG.

Tijdens de Grande Finale worden de winnaars in de verschillende categorieën, de Publieksprijswinnaar en de Amstelveense Ondernemer van het Jaar 2022-2023 bekend gemaakt.

Winnaars van de vorige editie
Vorig jaar werd AVB Language Group de overall winnaar en Ondernemer van het Jaar in de categorie tot 50 werknemers. RobotWise won in de categorie Startup en MPG. In de categorie grootbedrijf. Koudijs was de absolute Publieksfavoriet.

Waardering en respect voor het Amstelveense MKB
Met de verkiezing willen de initiatiefnemers Gemeente Amstelveen en Ondernemersvereniging Amstelveen het Amstelveense MKB de waardering geven die zij verdienen. “Amstelveen heeft meer dan 10.000 ondernemers met een grote verscheidenheid. De inzet, ondernemerskracht en betrokkenheid van deze ondernemers is enorm. Zij verdienen deze waardering en dit podium”, aldus Projectleiders Darshan Sloot (directeur OA) en Tom van Dijk (accountmanager bedrijven bij de gemeente).

Meld jouw eigen bedrijf of jouw favoriete ondernemer aan voor de Ondernemer van het Jaar Verkiezing. “Het is naar eigen zeggen van de deelnemers aan eerdere edities echt een fantastische ervaring”.

Selectiecriteria
Elke onderneming die gevestigd is in Amstelveen maakt kans op de titel. Elke deelnemer die door de eerste selectie komt kan dit jaar sowieso meedingen naar de Publieksprijs.

Klik hier voor meer informatie. Aanmelden kan via ovhj-amstelveen.nl