Update: Beneluxbaan richting Amsterdam afgesloten

De Beneluxbaan ter hoogte van Uilenstede richting Amsterdam is afgesloten. De werkzaamheden aan de Buitenveldertselaan duren maar liefst anderhalve maand. Het verkeer wordt omgeleid maar er zijn veel klachten over de duidelijkheid van de omleiding. Veel automobilisten klagen en gebruiken zelfs het fietspad om hun weg te vervolgen.

De gemeente Amsterdam liet in maart weten: auto’s van Amstelveen naar Amsterdam leiden we om via de A9 of via de Groen van Prinsterenlaan, Keizer Karelweg, Amstelveenseweg, De communicatie is in ieder geval niet goed gegaan!

Update: Een woordvoerder van de gemeente heeft laten weten dat er op de Beneluxbaan meerdere matrixborden zullen komen te staan, zodat bestuurders eerder op de hoogte zijn van de omleiding naar Amsterdam. Omleidingen zullen met name naar de A9 leiden.