De 8 van Amstelveen: Aflevering 23

In De 8 van Amstelveen bespreken Mathijs Groenewoud en Peter Grifhorst de verrichtingen van de Amstelveense voetbalclubs. In aflevering 23 zijn we blij en treuren we een beetje. RKAVIC werd kampioen en Sporting Martinus zag een feestje in rook op gaan omdat het met 1-2 verloor van Swift.

Zowel bij RKAVIC als bij Sporting Martinus waren we dit weekend aanwezig om het beoogde feest mee te vieren. In beide gevallen leverde het mooie beelden op. U ziet doelpunten, sfeerbeelden en krijgt natuurlijk reacties. Verder zien we hoe AMVJ zich definitief veilig speelt in de tweede klasse en hoe Amstelveen Heemraad goede zaken doet in de strijd om promotie. Daarnaast natuurlijk de analyse van Peter Grifhorst.

De 8 van Amstelveen is het wekelijkse voetbalprogramma van RTVA met wedstrijdbeelden, interviews, reportages en analyse.