De 8 van Amstelveen: Aflevering 24

In De 8 van Amstelveen bespreken Mathijs Groenewoud en Peter Grifhorst de verrichtingen van de Amstelveense voetbalclubs. In aflevering 24 alleen maar goed nieuws. Sporting Martinus pakte de titel door in een bloedstollend duel RKDES te verslaan en Amstelveen Heemraad verzekerde zich van de derde periodetitel.

Alle andere Amstelveense ploegen speelden nergens meer voor. Martinus kon voor de tweede week op rij de titel grijpen en deed dat nu dus wel. In een duel met bloed, zweet en tranen werd het kampioenschap behaald. Een uitgebreide samenvatting, reacties en sfeerbeelden vullen een groot deel van deze uitzending. In alle feestvreugde werd de kampioenschaal kwijt geraakt… Verder de knappe prestatie van Amstelveen Heemraad dat in een rechtstreeks duel met JOS Watergraafsmeer de derde periodetitel wist te veroveren.

De 8 van Amstelveen is het wekelijkse voetbalprogramma van RTVA met wedstrijdbeelden, interviews, reportages en analyse.